LETSELSCHADE

Letselschade Eerdmans Advocatuur

Wat als de chirurg in uw ogen een fout heeft gemaakt? En is de sportvereniging van uw kind aansprakelijk als het tijdens een trampolinesprong ernstig letsel oploopt? U doet mee aan een bedrijfsuitje in de Ardennen en u valt van een klimmuur? Of u bent op weg naar een klant en door vermoeidheid rijdt u tegen een boom, is uw werkgever daarvoor aansprakelijk? Al deze vragen vallen niet direct te beantwoorden. Dat vergt veel onderzoek en ervaring en de expertise om diep in de zaak te kunnen duiken. Vastberadenheid, vertrouwelijkheid en volhardendheid passen bij Eerdmans Advocatuur.

Staat de aansprakelijkheid vast, dan kan worden overgegaan tot schadevaststelling. Welke schade is aan de orde? Uw carrière heeft een deuk opgelopen? U bent aangewezen op een uitkering? U bouwt nu geen pensioen meer op? U moet op allerlei vlakken geholpen worden? Welk smartengeld past bij uw zaak? Allemaal vragen die beantwoord moeten worden.

Op basis van 18 jaar ervaring in het letselschaderecht, is Eerdmans Advocatuur een gedegen en betrouwbare partner in uw persoonlijke letselschadezaak. Eerdmans Advocatuur schakelt tevens externe deskundigen in om uw schade tot achter de komma te laten berekenen.

Lid Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) sinds 2003.

Letselschade Eerdmans Advocatuur
© EERDMANS ADVOCATUUR 2012 - | ONTWERP : WWW.BLUEROBIN.NL | TECHNISCHE REALISATIE : WWW.TAMARIN.NL