OVER EERDMANS ADVOCATUUR

Letselschade Eerdmans Advocatuur


Curriculum Vitae Jaap Eerdmans is na de studie Rechten in Utrecht gestart als letselschadecoŲrdinator bij Woudsend Verzekeringen en aansluitend als jurist werkzaam geweest op de Juridische Afdeling Schade van Stad Rotterdam Verzekeringen. Vanaf 1999 tot 2002 was hij schaderegelaar bij Assuraad. In 2002 is hij beŽdigd als advocaat in Amsterdam en vanaf die tijd werkzaam als LSA (letselschade)-advocaat. In die periode rondde hij drie postacademische opleidingen af: LSA/Grotius specialisten opleiding Personenschade, Grotius specialistenopleiding Onderneming & Aansprakelijkheid en Grotius specialistenopleiding Arbeidsrecht.


Thans lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), Pan-European Organisation of Personal Injury Lawyers (PEOPIL) en American Association for Justice (AAJ). Lid van de Vereniging voor Verzekeringswetenschap.

Motto "Eerdmans Advocatuur; no nonsense, ik duik in uw zaak, direct duidelijke informatie!"

Eerdmans Advocatuur staat voor een helder verhaal. U krijgt direct te horen wat mijn bevindingen zijn met betrekking tot uw zaak en welke stappen ik voor u kan zetten.


Als het niet zinvol lijkt om juridische actie te ondernemen dan hoort u dat ook. Dat wil niet zeggen dat Eerdmans Advocatuur lastige zaken uit de weg gaat. Zeker niet! Als het moet, procedeer ik tot de hoogste rechter.
Letselschade Eerdmans Advocatuur

© EERDMANS ADVOCATUUR 2012 - | ONTWERP : WWW.BLUEROBIN.NL | TECHNISCHE REALISATIE : WWW.TAMARIN.NL